Haluatko valokuvallesi näyttelypaikan, jolla on 10 miljoonaa katsojaa?

Helsinki – Vantaan lentokentällä on järjestetty ilmailuaiheista valokuvanäyttelyä jo kymmenen vuoden ajan. Keskeisellä paikalla terminaalissa 2 sijaitsevaan galleriatilaan on kaikilla matkustajilla ja muilla kentällä asioivilla vapaa pääsy. Näyttely tavoittaa puolessa vuodessa lähes kymmenen miljoonaa silmäparia.

Photo Gallery -näyttelyn ideana on esitellä korkeatasoisilla valokuvilla ilmailun kiehtovaa maailmaa vaihtuvin teemoin, monesta eri näkökulmasta. Tällä kertaa lentämistä esittelevät luonnon omat taiturit laajalla lajivalikoimallaan.

Näyttelyyn valittavien kuvien tulee olla kuvattu Suomessa, totuudenmukaisessa ympäristössä. Lentää voivat myös muut kuin linnut tai muut siivekkäät, kunhan esimerkiksi oravan tai ketun tallennus kuvaan on vangittu juuri sillä hetkellä eli ”lennossa”.

Näyttely koostuu kahdeksasta 1380 x 1180 mm kokoisesta valokuvasta. Lisäksi näyttelyyn tehdään esittelytaulu, jossa esitellään kuvaajat ja yhteistyökumppanit. Näyttelykuvien alle tehdään teoskyltti kertomaan kuvasta. Näyttelyyn valituille valokuvaajille tarjoutuu erinomainen tilaisuus tunnettuuden kasvattamiseen. Finavia huolehtii näyttelyn tiedottamisesta.

Voittajakuvaajat saavat lisäksi Color-Kolmio Oy:n lahjoittaman 70×100 cm Chromaluxe taulun, arvo 200,00 €.

Tällä kertaa näyttelykuvien koostamiseen järjestetään kilpailu, joka on kaikille valokuvaajille avoin. Kilpailun säännöt ja lataus: finnfoto.fi/kilpailu

Latausaika on 26.1. – 3.3.2017.

Näyttelyyn valitut kuvat julkaistaan Helsingin messukeskuksessa järjestettävässä Finnish Photo Awards -tilaisuudessa 17.3.2017, jossa julkaistaan myös muita merkittäviä valokuvausalan palkintoja, kuten Finnfoto-  ja Vuoden Muotokuvaaja -palkinnot. Tilaisuuteen voi tutustua osoitteessa www.finnfoto.fi.

Helsinki – Vantaan lentokentällä valokuvanäyttely avataan 26.4.2017. Näyttely on esillä vuoden 2017 loppuun.