Uusi ajanlasku alkaa 17.3.2017, sitä kutsutaan nimellä
Finnish Photo Awards
 
Visuaalisen alan vaikuttajat kokoontuvat yhteen nyt ensimmäistä kertaa järjestettävässä Finnish Photo Awards -tilaisuudessa Helsingin Messukeskuksessa 17.3.2017 hallissa 5 messuajan päätyttyä alkaen klo 18. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille valokuvasta ja valokuvauksesta kiinnostuneille.
 
Valokuva-alalla on pitkään ollut tyhjiö alan yhteisen tapahtuman suhteen; mainonnalla, televisiolla, elokuvalla, musiikilla ja monella muulla alalla on ollut jo pitkään omat vakiintuneet vuotuiset gaalansa. Finnish Photo Awards vastaa nyt sosiaaliseen tilaukseen ja luo valokuvalle oman juhlansa.
 
Kuva & Kamera – messut, jossa toimijat kohtaavat toisiaan jo valmiiksi on luonteva paikka alan yhteisen juhlan järjestämiseksi. Finnish Photo Awards järjestetään siis messuviikonlopun aloittavan perjantain päätteeksi Messukeskuksen hallissa 5.
 
Sen lisäksi että Finnish Photo Awards on alan toimijoille hyvä tilaisuus toisiaan ja vaihtaa ajatuksia sekä näkemyksiä, se on myös tilaisuus esitellä vaikkapa omille asiakkailleen valokuvauksen huippuja Suomessa. Tilaisuudessa jaetaan myös alan merkittäviä palkintoja sekä ennen kaikkea julkaistaan uudistunut Fotofinlandia -kilpailu. Jaettavia palkintoja ovat mm. Finnfoto-palkinto, Vuoden Muotokuvaaja, Vuoden Fotokauppias, Flying Nature, Vuoden valottaja, Vuoden Valaisija, sekä muita mahdollisia huomionosoituksia.
 
Illalliskortti cocktail -tilaisuuteen sisältää sisäänpääsyn messuille, sushi-buffeen ja illan yllätyksellisen ohjelman. Baarin pidosta vastaa Fazer. Saat myös tilaisuuteen saapuessasi yllätyksen!
 
Sisäänpääsylippu 200:lle ensimmäiselle illalliskortin lunastaneelle. Lipunmyynti päättyy 13.3.2017. Kortin hinta 39€/kpl tai jos ostat niitä 10kpl setin, tuolloin hinta on 35€/kpl
 
Illalliskortit voi ostaa verkkokaupasta http://kamera-lehti.fi/kauppa/photo-awards-illalliskortti/
 
Tilaisuuden Facebook tapahtuma sivulle päivitetään tuoreimmat kuulumiset
 
https://www.facebook.com/events/745521035599566/
 
Tilaisuuden järjestävät yhdessä Finnfoto, Suomen valokuvajärjestöt ja alan toimijat.