Vuoden 2018 Fotofinlandiassa on kaikkiaan seitsemän tuomaria.

Hollantilainen Lars Boering on World Press Photo -säätiön puheenjohtaja. Boering on kisan tuomareista ainoa, joka ei ole varsinaisesti valokuvaaja. Hänellä on kuitenkin mittava tausta valokuva-alalta. Boering on ollut nykyisen pestinsä lisäksi muun muassa Amsterdan Art Foundationin kuraattori ja toimitusjohtaja, Alankomaiden oman valokuvajärjestön toiminnanjohtaja, Lux Photo Galleryn perustaja sekä valokuva-alan kouluttaja ja luennoitsija.

André Boto on portugalilainen valokuvaaja, joka on erikoistunut mainos-, arkkitehtuuri- ja interiöörikuvauksiin sekä konseptuaalisiin kuvauksiin ja Photoshop -työhön. Boto on voittanut useita palkintoja ja saanut paljon arvonimiä, kuten European Professional Photographer of the Year -kilpailun voitto vuonna 2010 sekä kaksi Master QEP -arvonimeä vuosina 2010 ja 2016.

Pierre Delauney on erityisen tunnettu hääkuvaajana. Ranskalainen Delauney on toisen polven valokuvaaja, hänen molemmat vanhempansa ovat myös valokuvaajia. Delauneyn kuvia on palkittu useammassakin ranskalaisessa ja kansainvälisessä valokuvakilpailussa. Delauney on myös ainoa valokuvaaja, joka on saanut eurooppalaisen ammattivalokuvaajien kattojärjestön FEP:n Master Qualified Photographer-arvonimen kolmesti.

Saksassa asuva, Belgiassa syntynyt Andy Hens on opettanut kahdenkymmenen vuoden ajan valokuvausta Dortmundissa. Hänet on palkittu opetustyöstään YK:n alaisen International Photographic Councilin IPC Leadership -palkinnolla vuonna 2014. Valokuvaajana Hens on saanut FEP:n QEP -arvonimen vuonna 2008 sekä kaikkein korkeimman Master QEP-arvonimen kaksi kertaa vuosina 2009 ja 2017. Hän on omimmillaan taidekuvauksen ja CGI -kuvauksen parissa.

Walesissa syntynyt britti Jim Lowe myös valokuvauksen opettaja sekä valokuvaaja. 45 vuotta alalla olleen Lowen omin ala on arkkitehtuurikuvaus. Hänen viimeisin opetustyö on ollut Falmouthin yliopiston Marine & Natural History Photography -koulutuksen johtaja. Lowe on saanut Fellow -arvonimet sekä brittiläisestä Royal Photographic Societysta että British Institute of Professional Photographers – järjestöstä, jonka presidenttikin hän on ollut. Lowe on ollut myös melkein kahdenkymmenen vuoden ajan vastuussa FEP:n arvonimituomaroinneista.

Kylie Lyons on Fotofinlandian tuomariston ainoa Euroopan ulkopuolelta tuleva tuomari. Australialainen Lyons on tehnyt työtä niin hää-, perhe- kuin mainoskuvauksenkin puolella. Lyons oli Australian Institute of Professional Photography -järjestön presidentti vuosina 2012-2015. Kylie Lyonsilla on Master of Photography -arvonimi sekä Australiasta että Uudesta-Seelannista. Hän on ollut tuomarina useissa Oseanian alueen valokuvakilpailuissa sekä mentoroinut nuoria valokuvaajia.

José B. Ruiz on espanjalainen luontokuvaspesialisti. Hän on kuvaamisen lisäksi myös kuvannut ja käsikirjoittanut luontodokumentteja. Ruiz on tuottoisa kuvaaja. Hän on julkaissut 16 valokuvakirjaa ja voittanut luontokuvillaan useita kansainvälisiä palkintoja. Ruiz on International Federation of Wildlife Photographers –järjestön presidentti.