Valokuva-alan vaikuttajat kokoontuvat Finnish Photo Awards – juhlaan Kilta-saliin perjantaina 23.3.2018

Finnish Photo Awards -tilaisuudessa jaetaan alan merkittäviä palkintoja sekä ennen kaikkea julkaistaan Suomen suurimman valokuvakilpailun, uudistuneen Fotofinlandia -kilpailun, voittaja ja palkitaan kisan sarjavoittajat. Tämän lisäksi illan aikana jaetaan musiikin, ohjelman ja ruokailun lomassa myös muita alan palkintoja ja huomionosoituksia.

Valokuva-alalla on pitkään ollut tyhjiö alan yhteisen tapahtuman suhteen; mainonnalla, televisiolla, elokuvalla, musiikilla ja monella muulla alalla on ollut jo pitkään omat vakiintuneet vuotuiset gaalansa. Nyt toista kertaa järjestettävä Finnish Photo Awards nousee paikkaamaan tämän aukon; palkintojen jakamisen lisäksi FPA on alan toimijoille hyvä tilaisuus tavata toisiaan ja vaihtaa ajatuksia sekä näkemyksiä, se on myös tilaisuus esitellä vaikkapa omille asiakkailleen valokuvauksen huippuja Suomessa. Finnish Photo Awards onkin tarkoitettu kaikille valokuvasta ja valokuvauksesta kiinnostuneille.

Varmista paikkasi Kilta-salissa kevään valokuvauksellisimmissa kemuissa ja lunasta oma illalliskorttisi Kamera-lehden verkkokaupasta nyt!

http://kamera-lehti.fi/kauppa/photo-awards-illalliskortti/

Illalliskortin hinta etukäteen ostettuna 48€, ovelta 60€.

Finnish Photo Awards

23.3.2018 klo 19, Kilta-Sali Lapinrinne 1, 00180 Helsinki http://kiltasali.fi/