Onko sinulla idea, miten uudistaa valokuvatoimintaasi poikkeusaikana – hae Finnfoton kevään 2021 apurahaa

Olemme Finnfotossa laajentaneet tämän kevään apurahojen hakuperusteita: Uutuutena nykyisiin apurahojen myöntämisperusteisiin olemme lisänneet valokuvaustoiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen liittyvän hakuperusteen.

Jos sinulla on suunnitelma, miten voit uudistaa ja jatkokehittää ammatillista toimintaasi, olet tervetullut hakemaan apurahaa. Myönnämme apurahoja kaikille valokuvaajille eikä sinun tarvitse apurahaa hakiessasi kuulua Finnfoton jäsenjärjestöihin.

Tavoitteemme Finnfotossa on tukea eri alojen valokuvaajia myös koronasta johtuvan poikkeustilan aikana, ja samalla haluamme aktiivisesti rohkaista alamme innovatiivista kehitystä ja uusia toimintatapoja.

Muistathan, että kevään apurahahaku päättyy 30.4.2021 klo 16.00. Voit tutustua tarkemmin nettisivuillamme apurahojemme myöntämisperusteisiin, uuden toiminnan kehittämisperusteen lisäksi. Samalta sivulta löydät myös linkin hakemuskaavakkeeseen ja täyttöohjeisiin.

Finnfoton kevään apurahan hakuperusteiden laajennukseen on tehty tarkennus (25.3.2021).
Toimistolle on tullut muutamia kyselyitä liittyen siihen voiko yritys hakea apuraha?
Finnfoton jakamat apurahat on tarkoitettu yksityishenkilöille. Yrityksille apurahat ovat veronalaista tuloa yrityksille, eli hakemukseen tulee merkitä oma tilinumerosi. Yrittäjänä voit kuitenkin kehittää yritystoimintaasi myös yksityishenkilönä ja apurahan turvin se on mahdollista.