Olemme avoimia kaikille uusille vaikutteille, toivomme näkevämme uusia raikkaita projekteja kaikilta valokuvauksen osa-alueilta. Erityisesti uudet tekniikat, esitystavat ja paikat kiinnostavat valokuvan ystäviä. Haluamme edistää valokuvaajien luovuutta ja tarjota sille mahdollisuuksia, siksi emme halua asettaa myönnettäville apurahoille juuri rajoituksia. Luovuus on tervetullutta, luovuus on voimaa.

Finnfoto edustaa koko valokuvausalaa ja sen valokuvaajille myöntämät apurahat ovat kaikille kuvaajille – sekä ammattilaisille että harrastajille – avoimesti haettavissa.

Kohdeapurahoja voidaan myöntää sekä yksityisille henkilöille että työryhmille taiteelliseen ja tieteelliseen työhön, ammatillisiin tarkoituksiin tai tieteellisen työn edellyttämiin hankintoihin jne. Yhdistyksellä tulee olla y-numero.

Apurahatoimikunta koostuu hallituksen asettamasta toimikunnasta, joka koostuu useasta arvioitsijasta jotka omaavat vahvan tuntemuksen valokuvaukseen.

Finnfoto ry on tekijänoikeusjärjestö Kopioston jäsen. Järjestömme apurahat/apurahoja rahoitetaan Kopioston meille tilittämillä kopiointikorvauksilla. Siksi on tärkeää, että annat meille Kopiosto-valtakirjan. Kopiosto-valtakirjan voit käydä täyttämässä: finnfoto.fi/tyokalut-ja-oppaat/kopiosto-valtakirja/

Apurahahaku päättyy perjantaina 12.11. klo. 16.00

Finnfoto apurahahakemukset toimitetaan ja käsitellään vain sähköisessä muodossa.
Apurahojen hakemuskaavake sekä hakemuksen täyttö- ja muut ohjeet löytyvät osoitteesta: finnfoto.apurahat.net

Finnfoto-apurahojen hakuohjeet ja vinkkejä löytyy Finnfoton nettisivuilta: finnfoto.fi/apuraha/