Konstailematonta luontokuvaa

Konsta Punkkaa voidaan pitää luontokuvaajana, joka kulkee omia polkujaan. Hän kuvaa huippuluokan Nikon Z9 -kameralla, mutta jo lempiobjektiivin valinta kuljettaa hänet pois valtaväylältä. Kun stereotyyppiset luontokuvaajat ovat piiloutuneet mahtavan parran, yli suuren villapaidan ja järjettömän kokoisen objektiivin taakse, sutii Punkka trendikästä parrantynkää ja kiinnittää kameraansa varsin pienen, mutta malliston parhaan 70–200 millisen objektiiviin.
Myös uran alku on ollut monella tapaa normaalista poikkeava. Punkka oli 18-vuotias Sibelius-lukiolainen, kun Facebook osti Instagramin miljardilla ja räjäytti pankin. Bändin rumpalina taskurahoja tienannut nuorimies alkoi kuvata kavereiden lisäksi oravia, eikä aikaakaan, kun hänet tunnettiin oravakuiskaajana. Instagram-suosio alkoi tuoda rahanarvoisia keikkoja ja ura lähti lentoon.
Finnfoto Galleria sijaitsee Kauppakeskus Redin toisessa kerroksessa, A2-03 -liiketilassa Konstailematonta luontokuvaa -näyttely on maksuton.