Art of Cocktail

Ennen valokuvaajaksi ryhtymistä työskentelin useita vuosia baarimestarina ja alan kouluttajana. Hyvin varhaisessa vaiheessa kehitin intohimon cocktailien kauneuteen ja cocktailien valmistuksen taiteeseen. Myös sen tekninen ja sosiaalinen puoli on aina ollut minulle tärkeä, mikä on muiden saavutusten ohella johtanut useisiin kansallisiin Showbaarimestari voittoihin.

Valokuvaajana olen opiskellut kauniiden cocktailien todellisen luonteen ja sielun vangitsemista jo vuosia. Cocktail on paljon enemmän kuin pelkkä juoma; Monissa tapauksissa baarimestari on valjastanut vuosien kokemuksen ja tietämyksen juoman suunnitteluun ja jalostamiseen.

Taitoni on pystyä vangitsemaan tuon mestariteoksen olemus yhteen kuvaan, joka usein kuvataan paikan päällä suljetussa baarissa tai ravintolassa. Monissa tapauksissa valmistan itse kuvaamani juomat. Tämä tarkoittaa, että minun on ylläpidettävä taitojani, sekä että minulla on myös oltava kaikki tarvittavat laitteet ja varusteet käytettävissäni, jotta voin tehdä upeita juomia aina, kun sitä tarvitaan kuvaan.

Mixologia on termi jolla viitataan juomien sekoittamisen taitoon. Sitä käytetään yleensä kuvaamaan cocktailien sekoittamisen syvällistä tutkimusta erityistekniikoilla. Mixologi keskittyy usein erityisesti cocktailien valmistamiseen, uusien reseptien luomiseen ja vähemmän tunnettujen väkevien alkoholijuomien ja mikserien kokeilemiseen.